Στη GRANT μιλάμε την ίδια γλώσσα με την αγορά εργασίας

Με το κύρος της GRANT δημιουργήσαμε τμήματα ξένων γλωσσών αποκλειστικά για ενήλικες, για όλα τα επίπεδα. Πιστοποίησε τις γνώσεις σου με διπλώματα σύμφωνα με το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς, όλα αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ. Ή εκπαιδεύσου με ένα σύνολο ταχύρρυθμων προγραμμάτων εκπαίδευσης ξένων γλωσσών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας.

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Στο language school της GRANT μιλάμε την ίδια γλώσσα με την αγορά εργασίας. Με το κύρος της GRANT δημιουργήσαμε τμήματα ξένων γλωσσών αποκλειστικά για ενήλικες, για όλα τα επίπεδα. Πιστοποίησε τις γνώσεις σου με διπλώματα σύμφωνα με το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς, όλα αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ. Τελειοποίησε τις γνώσεις σου, γίνε ανταγωνιστικός. Η ασφάλεια που παρέχει το language school της GRANT σου εξασφαλίζει την επιτυχία και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου.

δείτε τις διαθέσιμες γλώσσες eikonidio-velaki

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Στη GRANT μιλάμε την ίδια γλώσσα με την αγορά εργασίας. Με το κύρος της GRANT δημιουργήσαμε τμήματα ξένων γλωσσών αποκλειστικά για ενήλικες, για όλα τα επίπεδα και όλες τις ειδικότητες. Βελτίωσε τις γνώσεις σου και κατάκτησε τις απαραίτητες ικανότητες για τον χειρισμό μιας εξειδικευμένης ορολογίας. Εκπαιδεύσου με ένα σύνολο ταχύρρυθμων προγραμμάτων εκπαίδευσης ξένων γλωσσών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας καθώς και σε άλλες ειδικότητες. Επένδυσε στη γνώση της ξένης γλώσσας και κάνε τον εαυτό σου άμεσα απορροφήσιμο.

δείτε τις διαθέσιμες γλώσσες eikonidio-velaki