Καλωσορίσατε στα νέα μας Εργαστήρια!

Ξεκινώντας τις σπουδές σου έχεις στόχους και όνειρα. Έχεις την όρεξη για δημιουργία και εξέλιξη. Το γνωρίζουμε. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε ένα χώρο με καινούριες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια. Σε όλα τα εργαστήρια θα βρεις ατομικές θέσεις εργασίες για να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου.

Οι κουζίνες του ΙΕΚ GRANT δημιουργήθηκαν στα πρότυπα των μεγαλύτερων επισιτιστικών μονάδων, σύμφωνα με το μοντέλο διασφάλισης και ελέγχου ποιότητας HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point).

Όλα τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε εργαστήρια Μαγειρικής, Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, Μοριακής Γαστρονομίας, Εστιατορικής, Bar – Οινολογίας, Συστημάτων Κρατήσεων CRS, Εργαστήρια Η/Υ με λογισμικά τελευταίας γενιάς και Εργαστήρια Επίδειξης. Ο σύγχρονος εξοπλισμός θα σε ωθήσει να κάνεις το βήμα παραπάνω, θα σε εμπνεύσει να «δεις» τον εαυτό σου στο μέλλον, ως ένα επαγγελματία.

Επιδότηση σπουδών τομέα Διοίκησης & Οικονομίας

Γίνε στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας. Κράτησε τη θέση σου μέχρι τις 30 Αυγούστου, με επιδότηση διδάκτρων 1200€

περισσότερα

Γιατί να σπουδάσω τουριστικά επαγγέλματα;

Γιατί τα τουριστικά επαγγέλματα είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για το μέλλον σου; Σου δίνουμε 10 λόγους!

περισσότερα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα τμήματα Τυροκομίας GRANT

Την εξεταστική περίοδο του Εαρινού εξαμήνου 2019 ολοκλήρωσαν οι απόφοιτοι του τμήματος Τυροκομίας

περισσότερα