Οι αυριανοί σας συνεργάτες!

Το διδακτικό προσωπικό της Grant δεν έχει μόνο άρτια θεωρητική εκπαίδευση, αλλά και πλούσια εμπειρία, αφού προέρχεται μέσα από την επιχειρηματική κοινότητα του τόπου μας. Έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να σου μεταφέρει την απαραίτητη γνώση, αλλά και να «σε μεταφέρει» μέσα σε εργασιακούς χώρους, εκεί που αργότερα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις πραγματικές προκλήσεις. Τι καλύτερο από το να μάθεις τις απαιτήσεις του κάθε επαγγέλματος από ενεργούς επαγγελματίες; Τι καλύτερο από το να ξέρεις ότι μπορεί ο σημερινός σου εισηγητής να είναι αύριο στενός σου συνεργάτης;

Κατερίνα Κορνελάκη Διευθύντρια Σπουδών

Η Κατερίνα Κορνελάκη είναι η Δημιουργός της Grant!
Είναι Κάτοχος ΜΒΑ, Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών και πιστοποιημένη από δεκάδες επαγγελματικά σεμινάρια για την εκπαίδευση, τον Τουρισμό & τις Επιχειρήσεις. Έχει στο ενεργητικό της εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης στον τομέα της Πληροφορικής, στη Διδακτική και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ο ρόλος της στην Grant είναι να εμψυχώνει την ομάδα Εκπαιδευτών, να συμβουλεύει και να συνδέει τους Σπουδαστές με την αγορά εργασίας και να δημιουργεί νέα καινοτόμα προγράμματα.

Δημήτρης Τσιουδάκης Gastronomy School

Ο Δημήτριος Τσιουδάκης αποφοίτησε από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου Σ.Τ.Ε – Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης , παρακολούθησε σεμινάρια Οικονομίας – Διοίκησης Επιχειρήσεων, Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων σε Επισιτιστικές Επιχείρησης. Κατέχει πιστοποίηση αρχιμάγειρα, αρχιζαχαροπλάστη και ορθής διαχείρισης τροφίμων με ασφάλεια. H ενασχόληση του με την ιταλική κουζίνα σε μεγάλα εστιατόρια, καθώς και η γνωριμία του με την ισπανική κουζίνα στης ξενοδοχειακές μονάδες τις εταιρείας Iberostar στην οποία εργάζεται έως και σήμερα δεν τον απέτρεψαν να παρακολουθεί οτιδήποτε νέο στο χώρο της γαστρονομίας συμμετέχοντας σε πλήθος σεμιναρίων και παρουσιάσεων. Η 15ετής εργασιακή του εμπειρία εκτός των ανώτερων περιλαμβάνει συνεργασίες με μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες και μεμονωμένα ξενοδοχεία και εστιατόρια. Σημαντική ήταν η ενασχόληση του με την προετοιμασία του έργου σίτισης του Ολυμπιακού Χωριού ‘Αθήνα 2004’. Είναι εκπαιδευτής μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής τέχνης στη σχολή Grant και Πιστοποιημένος εκπαιδευτής προγραμμάτων Λ.Α.Ε.Κ.

Νίκος Καμήτσος Gastronomy School

Έχοντας περάσει από ξενοδοχεία 5 αστέρων (Creta Palace, Rithymna Beach Hotel, Cape Sounio, Creta Royal, Blue Palace) και έχοντας δουλέψει σε εστιατόρια στο εξωτερικό όπως στο La Luna, στο Dubai και στο Emerald Bay στην Μογγολία, αυτή την στιγμή είναι ο Executive chef στο Anemos Luxury Grand Resort. Ταυτόχρονα έxει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και εκτός συνόρων.  Από την ενασχόλησή του με την εκπαίδευση στη Σχολή Grant, επιδιώκει να διδάσκει τα νέα παιδιά να αγαπάνε αυτή τη δουλειά, μέσα από την μάθηση και από την πειθαρχεία που πρέπει να έχει μια επαγγελματική κουζίνα.

Μανόλης Φωτεινίδης Gastronomy School

Ξεκινώντας την καριέρα του πριν 27 χρόνια, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν επικεφαλής μιας ομάδας 65 ατόμων, στο ξενοδοχείο που εργάζεται σήμερα. Ως εισηγητής στη Grant, του αρέσει να μεταδίδει με χαρά τη γνώση του στα νέα παιδιά και ελπίζει να βάλει και αυτός ένα λιθαράκι στην βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, τον τουρισμό.

Τάσος Λύκος Gastronomy School

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, όπου είχε την πρώτη του επαφή με την Μαγειρική Τέχνη. Αποφοίτησε από την Σ.Τ.Ε. και συνεργάστηκε με μεγάλες Ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης, όπως το Rithymna Beach και το Creta Palace. Μετεκπαιδεύτηκε στο Stankenberg Hotel 5* της Γερμανίας, στη ζεστή κουζίνα, και στο Ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Υγιεινή και την Ασφάλεια Τροφίμων. Από το 2012 είναι Executive Chef στο Corfu Chandris 4* και από το 2014 είναι εισηγητής Μαγειρικής Τέχνης στη Σχολή Grant.

Γιώργος Νικολιδάκης Gastronomy School

Από το 1980 έως σήμερα βρίσκεται στον χώρο της κουζίνας, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό. Μέσα σε μία τριετία κατόρθωσε να αναρριχηθεί στη θέση του Σεφ. Μέσω της δουλειάς του καταξιώθηκε στον ξενοδοχειακό χώρο. Η αγάπη του για το επάγγελμα τον οδήγησε στον χώρο της εκπαίδευσης, διδάσκοντας νέους μάγειρες αλλά και μετεκπαιδεύοντας καταξιωμένους συναδέλφους του. Από το 2013 διδάσκει Μαγειρική Τέχνη στην Grant, μεταδίδοντας την τέχνη και τα μυστικά της στους Σπουδαστές, και καμαρώνοντας βλέποντας τα «παιδιά του» να προοδεύουν επαγγελματικά.

Στέλιος Φανουράκης Gastronomy School

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε επαγγελματικές κουζίνες, έχει ταξιδέψει και εργαστεί στην Ευρώπη (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία) και έχει παρακολουθήσει πολλά επαγγελματικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ιταλία, Ισπανία, Τυνησία, Λίβανος, Σκόπια). Έχει αρκετή εμπειρία στην διδασκαλία και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από το ΕΟΠΠΕΠ.

Γιώργος Πελεκός Gastronomy School

Απόφοιτος Σ.Τ.Ε., έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Κορέα, Ταϊλανδή, Ισπανία, Τουρκία, Πορτογαλία και στην Ελλάδα. Έχει εργαστεί σε μεγάλα ξενοδοχεία. Ασχολήθηκε με την εκπαίδευση για να βοηθήσει τα νέα παιδιά με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχει αποκτήσει στον χώρο της κουζίνας.

Δέσποινα Παπατζανή Gastronomy School

Κατά τις σπουδές της στην Σ.Τ.Ε. έλαβε μέρος στον πρώτο μεσογειακό διαγωνισμό μαγειρικής, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως στην Grecotel, Aquila, Iberostar. Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη κρύας κουζίνας στο Anemos Luxury Grand Resort.

Γιώργος Κατσαβίδης Gastronomy School

Γεννημένος στο Ρέθυμνο, είχε από μικρός επαφή με τον χώρο της ζαχαροπλαστικής τέχνης. Στα πρώτα του βήματα συνεργάστηκε με αξιόλογους σεφ και ζαχαροπλάστες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και ασφάλειας τροφίμων. Βρίσκεται επί σειρά ετών στον επισιτιστικό χώρο του τουρισμού ως προϊστάμενος στο τμήμα αρτοζαχαροπλαστικής μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας του Ρεθύμνου και είναι μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Κρήτης. Έχει μεγάλη διδακτική πείρα και φροντίζει για την καλή κατάρτιση των σπουδαστών, πιστεύοντας ότι μπορεί να γίνει η γέφυρα που θα τους ενώσει με την επαγγελματική τους καριέρα.

Βασίλης Χατζησταμάτης Gastronomy School

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης από γονείς ξενοδοχοϋπαλλήλους. Η πρώτη του επαφή με τη ζαχαροπλαστική τέχνη ήταν το 1997 σε ηλικία 14 χρονών στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς του. Το 1999 φοίτησε στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Έκτοτε, έχει εργαστεί σε αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη καθώς επίσης σε ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, εστιατόρια και μονάδες τροφοδοσίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια παράλληλα με την εργασία του σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στο Ρέθυμνο, δραστηριοποιείται και σε συμβουλευτικές υπηρεσίες. Αποφάσισε να διδάξει σε επίδοξους επαγγελματίες του χώρου γιατί θέλει να μεταδώσει τις γνώσεις του και να μοιραστεί λίγο από το πάθος που έχει για τη ζαχαροπλαστική τέχνη.

Βασίλης Λεωνίδου Gastronomy School

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Σπούδασε και αποφοίτησε το 2004 μαγειρική. Μαθήτευσε σαν πρακτικάριος σε Χανιά και Ρέθυμνο και έχει εργαστεί σε πολλά εστιατόρια αποκτώντας πολύ μεγάλη εμπειρίας στον χώρο της γαστρονομίας. Εδώ και 7 χρόνια εργάζεται ως executive chef σε alacarte εστιατόριο και επίσης ως πιστοποιημένος somelier-master ελαιολάδου

Το 2017 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος olive oil chef στο κόσμο από τον παγκόσμιο οδηγό flos olei guide με έδρα την Ιταλία. Η βασική του ενασχόληση είναι η ελληνική παραδοσιακή και δημιουργική κουζίνα όπως και οι σύγχρονες τεχνικές. 

Αγαπά την εκπαίδευση και έχει πάθος να γαλουχεί νέα παιδιά στη γαστρονομία, να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του και να καλλιεργεί το ενδιαφέρον προς την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Ευάγγελος Σμαραγδάκης Gastronomy School

Ο Ευάγγελος Σμαραγδάκης είναι τακτικό μέλος στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος με έδρα την Αθήνα και εκπρόσωπος στην Κρήτη. Έχει πιστοποιηθεί από τον ΠΟΕΣΕ ως επιθεωρητής Ελληνικής Κουζίνας και από τον ΕΦΕΤ ως επιθεωρητής κατά ISO 22000:2005.

Η πολυετής πείρα του στον χώρο της γαστρονομίας και το αστείρευτο πάθος του για τη δημιουργία και τις γεύσεις τον καθιστά ένα από τους τους πιο δημιουργικούς Σεφ της Ελλάδας. Επέλεξε να έρθει κοντά στους σπουδαστές μας για να δουν μέσα από τα μάτια του το πάθος που κρύβει αυτό το επάγγελμα. Πιστεύει ότι η μάθηση είναι μια συνεχή διαδικασία και δεν πρέπει να σταματάμε να την κυνηγάμε για να εξελισσόμαστε.

Στέλιος Τσιουδάκης Business School

Ο Στέλιος Τσιουδάκης γεννήθηκε το 1979. Κατάγεται από την επαρχία του Αγίου Βασιλείου. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Καβάλας και την αποφοίτησε στη σχολή ΕΠΑΣ του ΟΤΕΚ. Παράλληλα τελείωσε τη σχολή τραπεζικών στελεχών υπό την αιγίδα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας. Από το 2005 διδάσκει σε προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων επαγγελματιών και ανέργων, ενώ από το 2014 διδάσκει στην GRANT, όπου πλέον έχει αποκλειστική συνεργασία, θέλοντας να συμβάλλει στην τολμηρή αυτή προσπάθεια που γίνεται, ώστε επιτέλους η Κρήτη – η πρωτοπόρος τουριστική περιοχή της Ελλάδας – να αποκτήσει την τουριστική σχολή που της αξίζει.

Δημήτρης Ντίνας Business School

Απόφοιτος του τμήματος Τουριστικών Επαγγελμάτων του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα του τουρισμού το 1989. Από το 1992 εργάζεται στη Grecotel και σήμερα, μετά από μία μακρά πορεία στον χώρο, είναι υποδιευθυντής στο Grecotel Creta Palace. Στη Grant είναι υπεύθυνος στο τμήμα φιλοξενίας και είναι τιμή του που έχει την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στους μαθητές της σχολής.

Νίκος Λυρώνης Tourism School

Απόφοιτος της Σ.Τ.Ε, ξεκίνησε την καριέρα του το 1987 στον χώρο του τουρισμού. Έχοντας περάσει από τις θέσεις του Maitre, υπεύθυνου επισιτιστικών τμημάτων κλπ, σήμερα είναι Assistant F & B Manager στο Club Marine Palace. Από το 1995 ξεκίνησε να εκπαιδεύει το προσωπικό των επισιτιστικών τμημάτων στο Makedonia Palace και σε άλλα ξενοδοχεία του ομίλου Grecotel. Η εκπαίδευση για τον Νίκο είναι κάτι γνώριμο και το κάνει με πολλή όρεξη.

Ελένη Γαγάνη Tourism School

Η Ελένη Γαγάνη είναι απόφοιτος του τμήματος τουριστικών επαγγελμάτων του Τ.Ε.Ι. Κρήτης. Από το 1ο έτος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα του τουρισμού. Το 1991 άρχισε να εργάζεται στο τμήμα οροφοκομίας του Creta Palace και επί 20 χρόνια ως βοηθός προϊσταμένης ορόφων σε διάφορα ξενοδοχεία της Grecotel. Από το 2011 είναι γενική προϊσταμένη στο Club Marine Palace. Το 2015 ξεκίνησε η συνεργασία της με τη Grant ως εισηγήτρια οροφοκομίας. Νιώθει πολύ υπερήφανη που είναι μέλος της ομάδας της σχολής και της δίνεται η δυνατότητα να διδάξει και να μεταδώσει τις εμπειρίες της πάνω στην ξενοδοχειακή οροφοκομία, ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα ενός ξενοδοχείου.

Γεωργία Μπενετάτου Language School

Η Γεωργία Μπενετάτου είναι εισηγήτρια Αγγλικών & Γαλλικών. Πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Παν/μίου Θεσ/νίκης, με ειδίκευση στη μετάφραση και κάτοχος μεταπτυχιακού στη διδασκαλία ξένων γλωσσών, τις νέες τεχνολογίες και την εκμάθηση της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας για ειδικούς επαγγελματικούς σκοπούς. Κατέχει πιστοποίηση στη γραφή Braille και στη διδασκαλία ξένων γλωσσών σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Επέλεξε να διδάξει στη Grant διότι η διδασκαλία εξειδικευμένων ορολογιών σε αγγλικά και γαλλικά όπως και τα διαφορετικά γνωστικά πεδία και επίπεδα, προσφέρουν την εμπειρία διδασκαλίας σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ρουσλάνα Μπαλαμπάν Language School

Η Μπαλαμπάν Ρουσλάνα είναι εισηγήτρια Ρώσικων, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Ρώσικης Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Το 1994 τελείωσε την παιδαγωγική σχολή του πανεπιστημίου Brody και την ίδια χρονιά ξεκίνησε τις σπουδές της στη σχολή Δημοσιογραφίας του κρατικού πανεπιστημίου Λβιβ. Το 2010 πέρασε επιτυχώς στις εξετάσεις ελληνομάθειας του επιπέδου Γ1. Τα τελευταία χρόνια είναι εισηγήτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων για τους εργαζόμενους στο τουριστικό τομέα. Από το 2014 εργάζεται στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης Grant.

Βίκη Καραγιάννη Computer School

Η Βίκη Καραγιάννη βρίσκεται στο πλευρό της Grant και συνεργάζεται μαζί της από το ξεκίνημα της. Διδάσκει πληροφορική σε παιδιά και ενήλικες εδώ και μία δεκαετία. Είναι κάτοχος CTP και διδάσκει βασικά και εξειδικευμένα προγράμματα Η/Υ. Είναι ενταγμένη στα μητρώα εισηγητών ΛΑΕΚ και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά προγράμματα εκπαίδευσης σε διάφορους φορείς.

Κατερίνα Αξαρλή Language School

Η Κατερίνα Αξαρλή είναι απόφοιτος του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μεγάλο πλεονέκτημα της είναι ότι η γερμανική γλώσσα πέρα από αντικείμενο σπουδών είναι και η μητρική της γλώσσα. Έτσι, πέρα από την άριστη γνώση της γλώσσας, εμβαθύνει και στην κουλτούρα και την νοοτροπία του λαού.Από το 2009 έως και σήμερα εργάζεται στον όμιλο της Grecotel. Ξεκίνησε από τα επισιτιστικά τμήματα και πλέον είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και εξυπηρέτησης πελατών στο ξενοδοχείο Creta Palace.Στο παρελθόν είχε διδάξει στο Γερμανικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης καθώς και σε ιδιωτικό σχολείο της Γερμανίας.Στη Grant, επέλεξε να διδάξει διότι πιστεύει ότι η εκπαίδευση είναι ένα προνόμιο που δίνει νέα προοπτική, όχι μόνο στους σπουδαστές, αλλά και στην ίδια.

Μάρκος Γωνιωτάκης Tourism School

Ο Μάρκος Γωνιωτάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Τελείωσε μουσικό λύκειο και σπούδασε ειδικός νομικών υπηρεσιών. Η επαφή του με τον χώρο της εστίασης ξεκίνησε το 1997, εργαζόμενος σε καταστήματα του Ρεθύμνου ως barista & bartender αλλά και ως υπεύθυνος σε ανάλογα πόστα. Το 2014 δέχεται πρόταση από μεγάλη εταιρία καφέ στην Αθήνα και εκεί εργάζεται ως εκπαιδευτής προσωπικού καταστημάτων σε όλη την Αττική, ενώ κάνει και ειδικούς ελέγχους ποιότητας. Παράλληλα συνεργάζεται με την Aegean Airlines στον τομέα του καφέ. Το 2015 ανοίγει το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα τρίτης γενιάς καφέ στο Ρέθυμνο. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καφέ από το 2013 και εισηγητής ΛΑΕΚ. Είναι κάτοχος των ακόλουθων πιστοποιήσεων:

Barista Level 1
Barista Intermediate
Barista Proffesional
Green Coffee Level 1
Brewmaster Level 1
Grinding & Brewing Level 1
Roasting Level 1
Roasting Level 2
Στη Grant, ήρθε να μεταδώσει την γνώση του και την αγάπη του για τον καφέ.

Ιωάννα Ξενικού Tourism School

Η Ιωάννα Ξενικού, σπούδασε Hotel and Restaurant Techniques, στη σχολή Τουρισμού στο Ηράκλειο. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια μερικά εκ των οποίων είναι: Hotel Budget, Emergency managemenet in Hotels, Business Administration, Information Technology, εναλλακτικές μορφές τουρισμού και πολλά ακόμα. Μιλάει 4 ξένες γλώσσες και γνωρίζει τα ξενοδοχειακά πρόγραμμα Fidelio, Alexandros και Ermis. Ξεκίνησε την καριέρα της στον τουρισμό από πολύ μικρή, το 1999, ως υπάλληλος υποδοχής: Από το 2000 έως το 2012 εργάστηκε στον όμιλο της Iberostar αρχικά ως υπάλληλος υποδοχής και στην συνέχεια ως reservation manager. Με την αποχώρηση της από την Iberostar ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός διευθυντή και στη συνέχεια ως διευθύντρια στο ξενοδοχείο Atrium. Στη σχολή Grant ήρθε να μεταφέρει την σπουδαία εμπειρία της και τις γνώσεις στον τουρισμό, ένα κομμάτι που κατέχει 100%.

Μιχάλης Βανταράκης Tourism School

Ο Μιχάλης Βανταράκης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Από το 1994 εργάζεται στον τουρισμό σε ξενοδοχεία 5 αστέρων (Grecotel Creta Palace, Rithymna Beach). Πλέον απασχολείται αποκλειστικά ως Chef De Bar στο Rithymna Baech του Ομίλου Aquila Hotels. Σε όλη την επαγγελματική του πορεία παρακολούθησε πολλά σεμινάρια. Είναι γευσιγνώστης αποσταγμάτων, πιστοποιημένος barista και ζύθου. Επιπλέον έχει την τιμή να είναι ειδήμων του METAXA. Στη σχολή Grant, ήρθε για να μεταφέρει την γνώση και την εμπειρία του με πολύ αγάπη και όρεξη για διδασκαλία.

Τιτίκα Σκουλουφιανάκη Tourism School

Η Τιτίκα Σκουλουφιανάκη είναι απόφοιτος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά, του Τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων. Συνέχισε τις σπουδές της στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Διεθνής Διοικητική των Επιχειρήσεων» (MBA) με εξειδίκευση στο διεθνές marketing. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με αντικείμενο το διαδικτυακό marketing και πολλά ακόμα. Έχει βραβευτεί με υποτροφία για τη διπλωματική της διατριβή «Έρευνα Προσδοκιών και Ικανοποίησης Τουριστών, μελέτη περίπτωσης επισκέπτες του Νομού Ρεθύμνης». Επίσης είχε την τιμή να παρουσιάσει την πτυχιακή της εργασία με θέμα «Έρευνα Ικανοποίησης πελατών, μελέτη περίπτωσης ΑΝΕΚ LINES», στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοίτησης. Από το 2011 έως και σήμερα εργάζεται στο ξενοδοχείο Bio Suites Hotel, αρχικά ως υπάλληλος υποδοχής και στην συνέχεια ως υπεύθυνη marketing και δημοσίων σχέσεων.

Παναγιώτης Κατσιγιάννης Tourism School

Ο Παναγιώτης Κατσιγιάννης γεννήθηκε στην Πάτρα απ' όπου πήρε και το απολυτήριο του από το αθλητικό λύκειο Πατρών. Συνέχισε τις σπουδές του στην Ανώτατη Δραματική Σχολή, Μέλισσα Art School). Αρχικά εργάστηκε ως sport και leader entertainment. Η εμπειρία αυτή τον βοήθησε να εξελίξει την ειδικότητα του σε hotel entertainmaint σε διάφορα ξενοδοχεία όπως το Kontokali Bay Resort & Spa, Royal Park Grecotel, Caravel Hotel, Eliros Mare, Mythos Palace, Anemos Luxuty Grand Resort. Παράλληλα κατά τις χειμερινές περιόδους συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και εργάστηκε σε παραγωγές με καταξιωμένους ηθοποιούς όπως τον Λάκη Λαζόπουλο, την Ελένη Γερασιμίδου, την Έλτνα Πανοπούλου, τον Τόνυ Άντονυ. Από τις δυνατές εμπειρίες του ήταν η συμμετοχή τους σε τηλεοπτικά σίριαλ, ραδιοφωνικές παραγωγές και τηλεοπτικές διαφημίσεις. Αγαπημένη του δραστηριότητα είναι η διεξαγωγή επίσημων beach volley tournaments, ειδικά σε οργανωμένες ξενοδοχειακές μονάδες. Πιστεύει ότι οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε ένα επάγγελμα το οποίο προσφέρει μια από τις δυνατότερες επαγγελματικές εμπειρίες.

Στέλιος Παχάκης Gastronomy School

«Προϊστάμενος Τμήμα Νωπών Κρεάτων». Ο Στέλιος Παχάκης γεννήθηκε το 1979 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πιστοποιημένος κρεοπώλης. Έχει εργασιακή εμπειρία 20 χρόνια στον χώρο του κρέατος. Σήμερα είναι προϊστάμενος στο εργαστήριο φάρμας Αντωνάκη.

Αλέξανδρος Στεφανάκης Gastronomy School

Γεννήθηκε την 1/10/ 1959 στο Pέθυμνο, Κρήτης. Το 1983 απέκτησε πτυχίο του Tμήματος Kτηνιατρικής της Σχολής Γεωτεχνικών Eπιστημών του Aριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει κάνει 1983-1998 διδακτορική διατριβή στο Tμήμα Kτηνιατρικής της Σχολής Γεωτεχνικών Eπιστημών του Aριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το 1990-1994 μεταδιδακτορική εκπαίδευση στο Iνστιτούτο Mοριακής Bιολογίας και Bιοτεχνολογίας (IMBB) – ITE. Είναι Μέλος Δ.Ε ΓΕΩΤΕΕ- παράρτημα Κρήτης (2000-2010 ) και πρόεδρος Δ.Ε ΓΕΩΤΕΕ- παράρτημα Κρήτης (2010 – σήμερα).

Ερευνητική δραστηριότητα:

Φυσιοπαθολογία αναπαραγωγής ζώων.
Σύγχρονες μέθοδοι αναπαραγωγής ζώων.
Διαγνωστική τεχνολογία και ανοσοτεχνολογία
Μελέτη συστημάτων εκτροφής ζώων και την αειφορική διαχείριση των φυσικών πόρων.
Μελέτη συστημάτων παραγωγής προϊόντων ποιότητας

Επαγγελματική δραστηριότητα

Στη Grant, έχει ρόλο εισηγητή ως «Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Κρεοπωλών»
Εξωτερικός συνεργάτης ερευνητής ΕΘΙΑΓΕ. (2000 – σήμερα).
Προϊστάμενος σε τμήμα νωπών κρεάτων
Σύμβουλος σε κτηνοτροφικές και συναφείς μεταποιητικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις τροφίμων.
Εκπόνηση μελετών που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, την μεταποίηση και την ασφάλεια των τροφίμων και το περιβάλλον.
Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμων, ποτών, νερών, περιβάλλοντος.

Αλέξιος Βαρελάς Business School, Σεμινάρια

Εισηγητής σεμιναρίων και workshops στα εξής θέματα: πωλήσεις, πώληση της σχέσης, coaching πωλητών, HRM, επικοινωνία, ηγεσία, management basic & strategic, φροντίδα του πελάτη, CRM, διαχείριση της γνώσης, διαχείριση του χρόνου & του αγχους, συναισθηματική νοημοσύνη, αξιολόγηση της απόδοσης εργαζομένων, επικοινωνίας & feedback, εκπαίδευση εκπαιδευτών, είσπραξη υπολοίπων πελατών, κλπ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2016 Μάρτιος – Σήμερα: Ακαδημαϊκός υπεύθυνος για 16 σεμινάρια στο πλαίσιο του E-learning προγράμματος Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

1998 – Σήμερα: Σύμβουλος εκπαίδευσης, Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα HRM, οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών, project manager

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1976 – 1977: Msc. in Economics – Μάστερ Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο το της Οξφόρδης, 12μηνης διάρκειας, με υποβολή έρευνας με τίτλο: “Some interactions between Tourism and Agriculture, with special reference to Greece.” (Linacre College).

1974 – 1976:Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Postgraduate Diploma in Management Studies) από το Oxford Polytechnic σήμερα Brookes University. Υπεβλήθη έρευνα με τίτλο: “Special Interest Holidays from U.K. to Greece.” Βαθμολογήθηκε με 88%.

1973 – 1974:Αναγνωρισμένος μεταπτυχιακός φοιτητής στο Queen Mary College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Παρακολούθηση μαθημάτων στην μικρο και μακρο-οικονομία, τη στατιστική και τα μαθηματικά.

1965 – 1970:Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην ΑΣΟΕΕ, πτυχιούχος του Εμπορικού Τμήματος.

Ψωμόπουλος Σταύρος Gastronomy School, Σεμινάρια

Ως ανήσυχο πνεύμα και μαχητής της υψηλής γαστρονομίας, μετά τις σπουδές του, τα πολλά σεμινάρια, που έκανε και την πολυετή επαγγελματική του εμπειρία, εδώ και χρόνια, ως εισηγητής πια , μεταδίδει τις γνώσεις του για τις τεχνικές μαγειρικής, την οργάνωση και κοστολόγηση μενού a la carte, το foodstyling κ.α. Εργάστηκε σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, όπως το, ​ Petasos resortand spa S.L.H​ , ​ Aqua Blu S.L.H​ , ​ Elounda S.A​ ​ Starwood, Aldemar, Royal Olympic, Boutique hotels και φέτος ως Head Chef στο Νana Princessστη Χερσόνησο Κρήτης.
​Εκτός από την αγάπη του για τη μαγειρική και τους επαγγελματικούς του στόχους ονειρεύεται μια Ελλάδα με αξιόλογα εστιατόρια, που λάβαρό τους θα είναι η ποιότητα. Λάτρης της συνεχούς εξέλιξης και της καινοτομίας με ταυτόχρονο όμως σεβασμό στη γαστρονομία. Τα τελευταία χρόνια ο Chef Σταύρος Ψωμόπουλος, μέσα από τη συνεχή και μεθοδική δουλειά του γνωρίζει πλέον διεθνή αναγνώριση, καθώς έλαβε μέρος τα τελευταία δύο χρόνια στον οδηγό “The Best Chef Awards” σε Βαρσοβία και Μιλάνο αντίστοιχα.
Ο ίδιος μας λέει χαρακτηριστικά : “​ Η γαστρονομία μοιάζει σαν μία παλέτα, η οποία διαθέτει όλα τα χρώματα, που μπορεί να διακρίνει το ανθρώπινο μάτι. ​ Βασιζόμενος σε αυτή την ιδέα, κάθε συνταγή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αντιστοιχεί σε ένα από αυτά τα χρώματα ή ακόμη και σε κάποια απόχρωσή του. Από κάθε μία συνταγή ξεχωριστά μπορεί ο καθένας να πάρει και να χρησιμοποιήσει μερικά στοιχεία της. Ο συνδυασμός ιδεών και γεύσεων καθώς και της μαγειρικής κουλτούρας των λαών πολλές φορές αποδίδει τα μέγιστα, όσον αφορά στην αποτύπωση μιας μοναδικής γεύσης, μιας καινούργιας εμπειρίας”.

Ηλιάνα – Μαρία Μαλίχιν Tourism School

Αν και γεννήθηκε στην Αθήνα, από το 2011 ζει μόνιμα στην Κρήτη. Σπούδασε γεωπόνος Τ.Ε στο ΤΕΙ Ηρακλείου και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην «Επιστήμη Οίνου-Master of Science in wine» στο ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας ποτών. Επίσης κατέχει το WSPC επίπεδο 1&2 στο κρασί. Ως τώρα έχει εργαστεί σε διάφορα οινοποιεία στην Κρήτη και στη Σαντορίνη ενώ συνεχίζει και ερευνητικό έργο σχετικό με το κρασί στο ΤΕΙ Ηρακλείου.

Προϋπηρεσία :

Οινοποιείο Αλεξάκη
Οινοποιείο Δουλουφάκη
Οινοποιείο Κουρκουλού
Επιστημονικός συνεργάτης ΤΕΙ Ηρακλείου

Παπαντωνόπουλος Νικόλαος Σεμινάρια

Ο Νίκος Παπαντωνόπουλος είναι δικηγόρος Θεσσαλονίκης, συνεργάτης της δικηγορικής εταιρίας Rhetor, πιστοποιημένος DPO από την TUVAustria και υποψήφιος διδάκτωρ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο τομέα της ποινικής προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Κύριο αντικείμενο ενασχόλησης του είναι η υπεράσπιση οικονομικών εγκλημάτων και η παροχή νομικών συμβουλών σχετικά με τη νομοθεσία για τη προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Μαζαράκης Σέργιος Σεμινάρια

Ο Μαζαράκης Σέργιος είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και ιδιοκτήτης της εταιρείας Business Coaching Lab με έδρα την Αθήνα και στρατηγικές συνεργασίες σε Βέλγιο, Φινλανδία, Γερμανία και Κύπρο. Έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και μεταπτυχιακές σπουδές στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με νέες Τεχνολογίες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παρέχει εξειδικευμένα συμβουλευτικά προγράμματα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, εκπαίδευση, και business coaching. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

http://gr.linkedin.com/in/sergiomazarakis

Μαρία Τσικριτζή Business School, Tourism School

Η Μαρία Τσικριτζή είναι απόφοιτος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Εμπορίας & Διαφήμισης (Marketing), με εξειδίκευση στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Κρήτης.
Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης υπήρξε μέλος του E-Business Intelligence Lab (Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικής Ευφυΐας) όπου εργάστηκε και παράλληλα εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία. Συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (University of Nicosia) στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Master in Business Administration, όπου και της απενεμήθη ο τίτλος του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με αντικείμενο το Marketing & e-Marketing, τα social media και τη διαδικτυακή διαφήμιση και από το 2015 είναι κάτοχος πιστοποιητικού επιπέδου Α – αντασφαλιστικών διαμεσολαβητών από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Αγγελάκης Χαράλαμπος Tourism School

Ο Χαράλαμπος Αγγελάκης είναι γεννημένος το 1981 στο Ρέθυμνο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος απο το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στη Διαχείριση Τεχνολογίας Ποιότητας. Έχει εργαστεί σε μεγάλες εμπορικές εταιρίες στο Ρέθυμνο ως υπεύθυνος οικονομικής διαχείρισης και έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής στην δημοτική επιχείρηση ΑΜΑΡΙ ΑΕ ΟΤΑ για την περίοδο 2011-2015. Γνωρίζει επίσης την χρήση και παραμετροποίηση των ERP συστημάτων Eurofasma και Entersoft. Σήμερα δραστηριοποιείται σε ελέυθερο επάγγελμα ως σύμβουλος επιχειρήσεων & ποιότητας και παράλληλα ασχολείται με την ενισχυτική και την επαγγελματική εκπαίδευση.

Μπακοδήμος Θωμάς Gastronomy School, Σεμινάρια

O Θωμάς Μπακοδήμος γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει μαγειρική τέχνη, διατροφή – διαιτολογία και ξενοδοχειακά. Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία από 1988 έχοντας εργαστεί σε σε πλήθος επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστίασης (ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering). Παράλληλα εργάζεται ως εισηγητής σε σεμινάρια γαστρονομίας και ειδικής διατροφής και δραστηριοποιείται σε διάφορες εθελοντικές οργανώσεις με την ομάδα διατροφής που έχει συστήσει. Έχει αποσπάσει πλήθος βραβείων σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς μαγειρικής, όπου έχει συμμετάσχει από τη θέση του κριτή και του επόπτη. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Chefs Association και υπεύθυνος στο Υπουργείο Υγείας ως κλινικός Chef.

Μυρσίνη Λαμπράκη Gastronomy School, Σεμινάρια

Η Μυρσίνη Λαμπράκη γεννήθηκε στην Κρήτη, ένα νησί, σημείο αναφοράς παγκοσμίως, για την υγιεινή διατροφή των κατοίκων του. Η ίδια σπούδασε στην Νομική Σχολή Αθηνών στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και
Δημόσιας Διοίκησης. Το 1994-1995 μετεκπαιδεύτηκε στη Φιλανδία και την Πορτογαλία, σε θέματα πολιτιστικής προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από το Συμβούλιο της Ευρώπης και το Ίδρυμα Marcel Hicter. Γρήγορα την κέρδισε η παραδοσιακή μαγειρική και έτσι ξεκίνησε το δικό της ταξίδι στο κόσμο των
γεύσεων.
Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει, συγγράψει και δημιουργήσει :

•Τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής σε ΣΚΑΪ, ΕΡΤ – ταξιδιωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ και στη NOVA.
•Καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή μαγειρικής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.
•Διεύθυνση περιοδικών γαστρονομίας ΓΛΥΚΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.
•Συντάκτης των περιοδικών ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ , FORMA, MYTV.
•Head Chef και γαστρονομικός σύμβουλος σε εστιατόρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό όπως, «SANTORINI» στο Κάιρο, «ΜΥΛΟΣ» στη Μόσχα, «ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ» στο Λαγονήσι, «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΟΦΟΣ», «PUBLIC CAFE», «ΟΥΖΟ ΜΠΑΡ», «ΟΜΙΚΡΟΝ» του ομίλου Καστελόριζου, καθώς και στο κρητικό εστιατόριο «ΜΑΡΟΥΒΑΣ».
•Βιβλία «Βότανα και φρούτα: το κλειδί της μεσογειακής δίαιτας, «Ελληνική Κουζίνα, ένας εύκολος οδηγός για όλους», «Ελλάδα Τουρκία στο ίδιο τραπέζι», «Το Λάδι, Γεύση και πολιτισμός 5.000 χρόνων», «Το Μέλι», «Τα Χόρτα», «Ο Μπακαλιάρος», «Μαγείρισσα Ά Βοηθειών» μεταφρασμένα σε 9 γλώσσες
•Δημιουργός της εταιρείας MAMA CRETA
•Δημιουργός του FoodVisions – Food Service Consulting

•Διοργανώνει μηνιαίως πρωτοποριακά POP -UP GRILL Events σε επιλεγμένα εστιατόρια,
ξενοδοχεία και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.

Ντίνα Χρύσα Language School

Η Ντίνα Χρύσα είναι πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στον τομέα της Γλωσσολογίας. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού παιδαγωγικής επάρκειας και του Ευρωπαϊκού Portfolio (e-portfolio). Έχει παρακολουθήσει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για την ενσωμάτωση των ψηφιακών μέσων και νέων τεχνολογιών στη διδακτική και την εκπάιδευση ενηλίκων. Έχει διδάξει την αγγλική γλώσσα στο Αρσάκειο Σχολείο Ψυχικού. Από το 2012 απασχολείται στο τμήμα της υποδοχής στο ξενοδοχείο Creta Palace του ομίλου Grecotel. Η ίδια δηλώνει ότι αγαπάει την ξενόγλωσση εκπαίδευση γιατί αποτελεί μέσο εξέλιξης προσωπικοτήτων και δίαυλο διαπολιτισμικής επικοινωνίας. Η εκπαίδευση ενηλίκων αποτελεί έναν τομέα που της προσφέρει την ευκαιρία να συνδράμει στην πραγματοποίηση των στόχων των σπουδαστών και να εστιάσει στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ρεαλιστικά πλαίσια.

Ευστράτιος Μπερέτης Business School, Tourism School

Μπερέτης Ευστράτιος του Κωνσταντίνου , γεννημένος 20/7/1972 στην Αθηνά με καταγωγή από το Ρέθυμνο της Κρήτης , στο οποίο ζει από το 1986 . Πτυχιούχος του οικονομικού τμήματος του Πανεπιστήμιου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοικτού πανεπιστήμιου. Μιλάω Αγγλικά , Γερμανικά, Γαλλικά . Από το 1989 στην τουριστική βιομηχανία εργαζόμουν σε ξενοδοχεία σε θέσεις διοίκησης φτάνοντας την θέση του διευθυντή ενώ από το 2000 έχω το δικό μου τουριστικό γραφείο που πλέον ονομάζεται Ορέο τράβελ με κύριο αντικείμενο τον εισερχόμενο τουρισμό σε εξοχικές κατοικίες και επαύλεις και το hotel & property management . Μέλος του Συνδέσμου τουριστικών πρακτόρων Ρέθυμνου από το 2001 και πρόεδρος από το 2012. Μέλος του ΔΣ του ΗΑΤΤΑ και αντιπρόεδρος στον FEDHATTA . Έχω 2 παιδιά την Λυδία και τον Κωνσταντίνο . Η βαθιά μου πεποίθηση για άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με γνώση σε σύγχρονες μορφές διοίκησης στον τουρισμό παράλληλα με την πιστή μου ότι το ταλέντο του Έλληνα στα τουριστικά επαγγέλματα είναι μοναδικό, με κινητοποίησε να ασχοληθώ με την εκπαίδευση και την ενασχόληση μου ως βασικός εισηγητής στο πρόγραμμα του ΙΕΕΚ GRANT και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα σπουδών ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-TRAVEL AGENT.

Μαμούρη Έφη Business School, Language School

Η Έφη Μαμούρη είναι απόφοιτος του τμήματος της Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πιστοποιημένη εναλλακτική – ολιστική θεραπεύτρια. Ο συνδυασμός των δυο ειδικοτήτών της, την έχει βοηθήσει σημαντικά στον τομέα του τουρισμού. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια εξειδίκευσης στην μάλαξη, ενώ έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε διοργανώσεις μαραθωνίων, παρέχοντας υπηρεσίες μάλαξης στους αθλητές και τις αθλήτριες. Από το 2014 ως το 2016 εργάστηκε ως υπεύθυνη του τμήματος spa σε ξενοδοχειακές μονάδες της Βόρειας Ελλάδας, ενώ από το 2016 εργάζεται ως θεραπεύτρια και μάνατζερ spa στην εταιρία Aegeo Spas.
Στη Grant επέλεξε να διδάξει, γιατί θεωρεί ότι ως σχολή προσφέρει υψηλό επίπεδο σπουδών και πολυάριθμες ευκαιρίες στους σπουδαστές της.