ας μιλήσουμε

τ. 28310 35588

Η Επιχειρηματικότητα ως Εργασιακή Δεξιότητα

Σπουδές Διοίκησης στο ΙΙΕΚ GRANT

Tα Τμήματα Διοίκησης στο ΙΙΕΚ Grant έχουν ως αποστολή την θερμοκοιτίδα επιτυχημένων Στελεχών σύμφωνα με τα διεθνή επαγγελματικά πρότυπα. Τα προγράμματα εστιάζονται στην καινονοτομία, στην επιχειρηματικότητα και στη ποιότητα.
Η Εμπειρία δεν περιορίζεται μόνο σε ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών αλλά είναι προσαρμοσμένα στην σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων. Επεκτείνεται στην ομαδικότητα και συνεργασία μεταξύ των φοιτητών, στην εκπαίδευση με τις πιο σύγχρονους μεθόδους, mentoring από κορυφαία στελέχη της αγοράς και ευκαιρίες για αμειβόμενη απασχόληση από το 1ο έτος σπουδών.


Μέχρι σήμερα η Grant έχει επιτύχει σε συνεργασία με περισσότερες από 150 συνεργαζόμενες εταιρείες πάνω από 2500 προσλήψεις. Με 98+% ανανέωση συμβάσεων πέραν του εξαμήνου. Δίνουμε στους νέους την ευκαιρία να σπουδάσουν και να παραμείνουν στην Ελλάδα. Να ξεχωρίσουν στον τόπο τους! Τα τμήματα Διοίκησης που θα λειτουργήσουν την ακαδημαική χρονιά 2019-2020 είναι:

 • Στέλεχος Οικονομίας Διοίκησης
 • Στέλεχος Οικονομίας Διοίκησης στο Τουρισμό
 • Hotel Management
 • Μarketing Management
 • Στέλεχος Travel Agent

Κατά τη διάρκεια των σπουδών, πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις και φορείς, καθώς και διοργανώνονται τακτικά παρουσιάσεις και διαλέξεις από διακεκριμένους επαγγελματίες. Επίσης, με τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις και επιστημονικές ημερίδες, οι σπουδαστές του Τομέα Διοίκησης & Οικονομίας, αποκτούν πολύπλευρη και συνεχή επιμόρφωση, ενώ μέσα στο πλαίσιο
των σπουδών τους, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά σεμιναρίων μέσω των οποίων αποκτούν επιπλέον εξειδίκευση.


Ο Τομέας Διοίκησης & Οικονομίας, υποστηρίζεται άμεσα από το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών του IΙΕΚ Grant.
Η Σχολή διοργανώνει ειδική Ημέρα Καριέρας, μέσω των οποίων φέρνει σπουδαστές και απόφοιτους σε επαφή με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και φορείς από όλη την Ελλάδα, οδηγώντας τους έτσι στην επαγγελματική αποκατάσταση.
Το IΙΕΚ Grant παρέχει Αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα. Ο Απόφοιτος έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ με μοριοδότηση 150 μονάδων για διορισμό του στο Δημόσιο.
Οι σπουδαστές από το πρώτο εξάμηνο των σπουδών τους εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται σε σύγχρονα λογισμικά μηχανογράφησης, εμπορικά, λογιστικά, Διαδικτυακού Marketing εικονικής startup επιχείρησης στα υπερσύγχρονα εργαστήρια με Η/Υ της σχολής με την υποστήριξη των κορυφαίων εταιριών.

Όλοι οι Σπουδαστές παρακολουθούν δωρεάν επιμορφωτικά θεματικά σεμινάρια και συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές επισκέψεις στο προκειμένου να ενισχύσεις τις γνώσεις τους και να γίνουν ανταγωνιστικοι στην αγορά εργασίας, όπως π.χ. Δημιουργία marketing plan , social media marketing για Επιχειρήσεις, Στρατηγική των Επιχειρήσεων, Business Plan & Προϋπολογισμού, Συναισθηματική Νοημοσύνη στο Εργασιακό Χώρο κ.α.


Η Grant στηρίζει τους Σπουδαστές με σημαντικές Υποτροφίες.

 • Ο 1 ος σπουδαστής σε βαθμολογία της κάθε ειδικότητας έχει Υποτροφία το 2 ο έτος σπουδών του στο Ι.ΙΕΚ GRANT.
 • Ο σπουδαστής με την 1 η πτυχιακή εργασία σε βαθμολογία έχει Υποτροφία Μεταπτυχιακές Σπουδές στην ειδικότητα του.
 • Στις ειδικότητες Management το καλύτερο Project Επιχειρησιακής Στρατηγικής έχει Υποτροφία όλα τα σεμινάρια Επιχειρείν, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Grant.

Το Ι.ΙΕΚ Grant παρέχει επαγγελματικές σπουδές και σύνδεση με την αγορά εργασίας μέσω της:

 • Ημέρα Καριέρας για όλους τους Σπουδαστες και Αποφοίτους
 • Προσωπικός Επιβλέπων Καθηγητής
 • Διασύνδεση με Ευρωπαϊκά Προγράμματα
 • Έμμισθη πρακτική άσκηση από τον 1ο χρόνο σπουδών
 • Η Σχολή παρέχει πλήθος προγραμμάτων μετεκπαίδευσης με Διεθνώς Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση και σύνδεση με τον Επιχειρηματικό κόσμο.

Σας ενδιαφέρει

Business Administration

Στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης

Διάρκεια 2.5 έτη
Πιστοποίηση Κρατικό Δίπλωμα & Πιστοποίηση ACTA
περισσότερα

Travel Agent

Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού – Τουριστικός Πράκτορας

Διάρκεια 2.5 έτη
Πιστοποίηση Κρατικό Δίπλωμα & Πιστοποίηση ACTA
περισσότερα

Sales & Marketing

Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων – Sales & Marketing

Διάρκεια 2.5 έτη
Πιστοποίηση Κρατικό Δίπλωμα & Πιστοποίηση ACTA
περισσότερα